travel around the world.

Door de jaren heen heb ik een passie voor reizen opgebouwd. 

Het is altijd weer een beleving om in het vliegtuig te stappen (of in de auto) en binnen een paar uur voet op een andere land of werelddeel te zetten. 

Als kind gingen we altijd op vakantie naar Vietnam. Zelf vond ik dat niet erg, want ik vond het altijd leuk om te vliegen. Alleen het vliegtuig eten.. laten we daar maar niet over beginnen. Ik ben er al 5x geweest, de laatste keer was in 2006. Het wordt eens tijd dat ik een bezoek breng aan Vietnam, want ik zou  graag me familie willen zien.
Vietnam 1999

Vietnam 2006 met me zus.
In 2009 ging ik voor het eerst naar Londen! Wat sindsdien echt een van mijn favoriete steden is! De mensen, sfeer, eten en natuurlijk de winkels. Zeg nou zelf, je kan londen toch niet verlaten zonder tassen vol met aankopen?! Een jaar later heb ik de stad opnieuw bezocht. En deze zomer na mijn examens heb ik met mijn zus, londen weer onveilig gemaakt. Ik krijg gewoon geen genoeg van deze stad!
Londen 2009
zomer 2012


i love westfield mall
In Feb 2011 is een van mijn dromen werkelijkheid geworden. Ik heb namelijk New York City bezocht! Samen met mijn zus heb ik 7 uur in het vliegtuig gezeten, waar ik een nieuwe verslaving ontdekte, namelijk: CSI NY. Vroeger zapte ik heel snel weg als ik CSI op tv zag. Maar sindsdien ben ik dol op de serie. We hebben in de 5 dagen leuke dingen gedaan, zoals wezen shoppen, hebben lekker gegeten, maar ook de empire state building bezocht en  natuurlijk met de boot naar Liberty Island geweest om de vrijheidsbeeld te zien. 
TIMES SQUARE!!!

Ik wou altijd al me tante bezoeken in Toronto, Canada. In de zomer van 2011 ben in met me ouders en broer 3 weken in Canada geweest. Ik heb drie onwijs leuke weken gehad bij me tante en lekker genoten van de zon. Het was daar onwijs mooi weer, wat je in Nederland niet kon zeggen. Over een paar jaar wil ik dit land opnieuw bezoeken, omdat ik ook andere delen van Canada wil zien.
niagara falls

Canada’s Wonderland bezocht met me broer, neef en neefje.

Dit jaar heb ik twee erg leuke vakanties gehad in Londen en Barcelona.
Ik koos voor barcelona, omdat ik wel een zonvakantie wou, maar ook goed wou winkelen en natuurlijk voor de sightseeing. Barcelona was een uitstekende keuze, onlangs ik echt alle zara’s in de stad had gezien, was het een geslaagde zomer. Het weer was prachtig en het eten was zeker niet verkeerd.
In het vliegtuig naar BARCELONA!
Dagje op het strand.
 Museu Nacional d’Art de Catalunya

In de tussentijd ben ik ook in Antwerpen en Oberhausen geweest.
In de auto met me zus naar Oberhausen!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik heb echt genoten van al me reizen en er komen leuke reizen opkomst, waar ik jullie later meer over zal vertellen.

Liefs,
Mai

Advertenties

53 gedachten over “travel around the world.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s