Wishlist

Parka – Pull&Bear / Tassen – Pull&Bear / YSL arty ring / Laptop sleeve – Marc by Marc Jacobs

Parka – Vorige jaar droeg ik een niet zo’n warme winterjas. Onlangs de strenge winter heb ik het overleefd, toch wil ik dit jaar een nieuwe jas aanschaffen. Een nieuw seizoen met hopelijk een nieuwe jas. Ik heb al een tijdje een oog op een parka, zelf heb ik twee parka’s die ik erg leuk vind, alleen die zijn niet geschikt voor de winter. Ik denk het niet lang duurt voordat ik thuiskom met een nieuwe winterjas. 

Tas – Ik heb een liefde voor tassen. Wie niet?! Voor school gebruik ik meestal zwarte tassen. In een jaar tijd heb ik 2 tassen versleten, dus het is tijd voor een nieuwe tas. Dit keer ga ik goed opzoek voordat ik een tas aanschaf, omdat ik meestal een te kleine tas koop. Daarom moet ik altijd twee tassen naar school meenemen, wat natuurlijk niet handig is. Het zou verstandig zijn als ik dit keer een grote tas haal. De twee tassen hierboven zijn in mijn ogen net te klein. Dit is erg jammer, want ik vind ze erg leuk.YSL arty ring – Ik volg al denk ik 2 jaar blogs, want ik erg leuk vind. Sinds de eerste keer dat ik een ysl arty ring voorbij zag komen, dacht ik: deze moet ik hebben! En ja hoor ik kreeg hem voor kerst van me lieve zus en haar vriend. Ben nog steeds blij met me turquoise/goude ring. Ik heb voor turquoise gekozen, omdat het mijn lievelingskleur is. Nu wil ik een zilveren ring, omdat ik goude sierraden minder draag. 
Laptop sleeve – Het laatste wat ik graag wil hebben is een nieuwe laptophoes.  En om precies te zijn: de laptophoes van Marc by Marc Jacobs. Sinds ik deze zag bij Misslipgloss, ben ik er verliefd op. Graag zou ik een zwarte willen hebben. Binnenkort ga ik naar Parijs, dus wie weet kom ik thuis met een nieuwe laptophoes!

Welke kleur vinden jullie het leukst?Dit is een kleine deel van mijn wishlist, momenteel is het zo lang dat ik heb besloten om de leukste te laten zien. Ook zouden enkellaarsjes van toepassing komen. Misschien kan ik dat op mijn kerstverlanglijst zetten? Ik mag hopen dat ik zo snel mogelijk de spullen die op mijn wishlist staan kan bemachtigen. Ik hou jullie op de hoogte!

Advertenties

11 gedachten over “Wishlist”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s