the city of love: PARIS

Eindelijk was het zover, zaterdagochtend rond 3 uur vertrokken ik en mijn twee vriendinnen met de bus naar PARIJS! Nadat ik mijn vriendin, tijdens het kerstgala overviel met een vroege verjaardagscadeau om naar Parijs te gaan. Hebben we nog lekker genoten van de avond, slapen daar kwamen we niet aan toe. Na een busreis kwamen we rond half 10 uur aan in Parijs. We kregen een kleine tour door de stad, wat erg leuk was. Rond 11 uur werden we afgezet bij opera. We hadden geen kaart, dus besloten we gewoon te lopen en kijken waar we zouden belanden. 

Onze eerste stop was bij de eiffeltoren. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat de eiffeltoren veel groter was. Na ongeveer 15 min in de rij hebben gestaan voor een kaartje, liepen we naar de eerste etage. Voor mijn gevoel ging dit snel en we besloten ook naar de tweede etage te lopen. Nadat we op de tweede etage waren aangekomen, konden we met volle teugen genieten van de uitzicht op de stad. Na de eiffeltoren zijn we richting champs elysees gelopen. Voor de rest liepen we ook naar Arc de Triomphe en Louvre ect. We hebben niet heel veel van Parijs gezien, daarvoor moet je echt een paar dagen in Parijs zijn. 
In mijn vorige post liet ik zien dat ik heel graag een Marc Jacobs laptop sleeve wou, helaas was Marc Jacobs gesloten. Volgende keer beter! Hieronder zie je foto’s van de hele dag. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en kijk er naar uit om weer terug te keren naar deze mooie stad.    


Advertenties

82 gedachten over “the city of love: PARIS”

 1. Ik ben ook nog juist naar Parijs geweest, maar ik zou er geen bezwaar tegen hebben moest er morgen weer zijn, fantastische stad en er blijft altijd wel iets om te ontdekken!

 2. Wauw, mooie foto's. Ik ben echt dol op Parijs.
  En wat vreselijk toevallig dat je ook Mai heet. Met i nog wel, kom ik echt nooit tegen! Kom je uit Vietnam?
  Ik kom gewoon uit Nederland maar mijn ouders hebben me wel een Vietnamese naam gegeven,omdat ze Mai een hele mooie naam vonden 🙂
  Maar omdat ik mijn naam echt nooit tegenkom is het des te speciaal vind ik! Echt leuk 😀

  xx Mai

 3. heeel erg bedankt! wat een toeval zeg!! Jaaa ik kom uit vietnam. Wat bijzonder dat je ouders je een vietnamese naam hebben gegeven, echt super leuk! Haha ik ken echt veel meiden die mai heten :D! xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s