Travel 2013

Een nieuw jaar, met nieuwe plannen. 2012 was een erg mooi jaar. Ik haalde eindelijk mooie cijfers en had een diploma op zak. Ging weer een kans wagen om havo te doen en ontmoette nieuwe vrienden. In het jaar 2012 ben ik helaas niet veel in het buitenland geweest.

Overzicht van het jaar 2012;
-Voor mijn examens gingen we met school naar Disneyland Parijs! Wat een erg gezellige dagje was, net voor je examens lekker ertussenuit gaan.
-Na mijn examens gingen ik en mijn zussen voor drie dagen naar Londen. Dit was de derde keer dat ik Londen bezocht.

Aankopen in Londen dag 1&2


-Een paar weken nadat ik Londen had bezocht, ging ik voor 8 dagen naar het zonnige Barcelona met mijn zus en vriendin may.


-Ergens in de zomer ben ik nog een dagje naar Oberhausen geweest met mijn vader en zussen.
-En op 15 december ging ik een dagje naar Parijs met mijn lieve vriendinnen.

WE LOVE PARIS! 


Overzicht voor het jaar 2013;
-Werkweek oostenrijk + een dagje Venetië.
Ik ben maar twee keer in mijn leven op “kamp” geweest, dat was in groep acht en in de tweede klas. Je gaat bij ons op school 2x op werkweek, omdat ik in de derde klas in havo zat en aan het eind van het jaar naar 4 mavo ging heb ik de werkweek van mavo en havo gemist. Maar dit jaar is het zo ver hoor. Ik mag het eindelijk meemaken, helaas gaat een deel van mijn vriendengroep naar Engeland. Het wordt een week waar je veel sportieve activiteiten onderneemt, zelf ben ik niet heel sportief, maar dat komt wel goed (hoop ik). Ik heb gekozen voor oostenrijk, omdat ik er zelf niet zo snel heen zou gaan. En omdat we een dagje naar Venetië gaan, de stad lijkt mij zo mooi.

Venetië

-Brigthon, Engeland.
In de meivakantie heb ik 2 weken vrij woohoo! De eerste keer in 4 of 5 jaar dat ik eindelijk 2 weken vakantie heb. Hier ben ik dolblij mee, want nu kan ik eerder mijn reis naar Engeland, om precies te zijn naar Brighton. Jaja, lekker aan de kust, dus hopelijk wordt het weer fantastisch.     Ik wil naar Brighton om een engelse taalcurus te volgen. Engels is niet bepaalt mijn beste vak.    Ik ben erg verlegen, dus als ik op school aan de beurt kom met voorlezen, duik ik liever weg.   Het zou fijn zijn dat ik na twee weken alleen maar engels hebben gesproken, meer durf te spreken ect. We zullen zien hoe het loopt. Ik heb mijn curcus van de week geboekt bij EF. Nu nog wachten op de bevestiging en daarna snel een vliegticket boeken.-Canada & Westkust USA
Deze reis wil ik al eeuwen maken en ik heb er hard voor gespaard. Nadat mijn zussen in 2010 een wereldreis hadden gemaakt en in 4 weken de Verenigde Staten hadden gezien, wou ik dit ook. Mijn zus en ik besloten om naar de westkust te gaan, om steden/plekken als: Las Vegas ,San Francisco, LA, Death Valley & Grand Canyon te zien. Het plan is om in Augustus in het vliegtuig te stappen. We gaan dan eerst een week naar mijn tante en neven in Toronto, Canada. Hier ben ik in Juli 2011 voor drie weken geweest en mijn zus het jaar ervoor. Toch leuk om je tante en neven na een lange tijd weer te zien. Daarna gaan we met het vlieguig naar een van de steden aan de westkust. De plan over welke route we maken gaan we deze maand nog bespreken. Het ligt aan mijn zus of we de reis kunnen maken. Laten we maar hopen van wel, anders word het een reis door Italië met de auto?! of een tripje door scandinavië (hier wil ik graag heen!). Een ding weet ik zeker: mijn zomervakantie wordt erg leuk en ik zie wel waar ik beland. Als het zonnig is en je lekker eten hebt, hoor je mij niet klagen!

las vegas baby!
Toronto

-Berlijn
In 2011 hebben ik, mijn zussen en mijn zus vriend onze broer voor kerst een weekend naar Berlijn als cadeau gegeven. Helaas hebben wij in 2012 nog niet een weekend kunnen plannen. We dachten om deze zomer te gaan. Hopelijk gaat het door, want berlijn lijkt mij een mooie stad.  

Berlijn


Heeft iemand nog leuke tips? Laat het me weten! Alvast erg bedankt. En waar gaan jullie heen dit jaar? 


Advertenties

25 gedachten over “Travel 2013”

  1. Ik wil ook op een taalcursus naar Engeland of Malta, ik ga denk ik in de zomervakantie al heb ik ook twee weken meivakantie. Bij mij is het probleem dat ik twijfel over alles, waar, wanneer enz. Wel leuke reizen staan er gepland! Ik ben benieuwd! Liefs

  2. Leuke plannen! Ik ben ook naar Las Vegas geweest. Als je de stad echt wil bekijken moet je eigenlijk niet in de zomer gaan, want dan is het te heet om er te lopen. Ik ben er namelijk in de zomer geweest, en 's middags kan je dan niet normaal over straat lopen. Dat was natuurlijk een leuk excuus voor ons om te gaan shoppen, maar als je er langer verblijft is dat natuurlijk niet leuk, elke dag shoppen (dag geld! Wij waren er trouwens 2 dagen.) En zorg dat je niet slaapt in de auto als je in Las Vegas komt, want dan mis je dat bord (ik spreek uit ervaring, haha!)
    San Fransisco is heel mooi, het is leuk om daar elektrische(!!!!!!) fietsen te huren en dan door de stad te gaan rijden. Je hebt echt elektrische nodig, tenzij je genoeg conditie heb om al die heuvels op de trappen.
    Los Angeles moet je niet te veel van verwachten, mij viel deze stad namelijk heel erg tegen. En je kan op een plekje heel hoog komen bij de letters Hollywood, moet je even uitzoeken. Het is wel bij de bewoonde wereld en dan ineens kun je naar boven. Ook is het leuk om in Amerika Warner Brothers/Universal Studios te bezoeken.
    Ik heb een blog over mijn Amerika-tripje: http://www.americanvibes.blogspot.com

    Veel plezier alvast met alles!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s