Love to TRAVEL

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen. Ik ben toch niet zo van het bijhouden 😦 Schrijven is toch niet echt mijn ding, ik kan moeilijk iets op ‘papier’ zetten. Ondanks ik het toch leuk vind, wou ik even een update geven. 

Zoals jullie weten ben ik in de meivakantie 2 weken naar Brighton & London geweest! Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad. Alles ging zoooo snel, maar heb het reuze naar mijn zin gehad. En twee hele leuke nederlandse meiden leren kennen! Brighton is niet een grote plaats, na twee weken had ik het wel gezien. Maar het liefst was ik er langer gebleven. Of mijn engels heel erg vooruit is gegaan… mja een beetje.. Ik merk het wel op school als ik opdrachten moet maken ect. Maar het spreken blijft altijd lastig. Ik kan het wel, maar moet er meer vertrouwen in hebben, denk ik. Hieronder een aantal foto’s van mijn verblijf in Brighton!

Met Danielle in OXFORD!
Lekker Lunch met Eline!
Even wat drinken met Eline!
Het weer was zoo lekker! ❤
Na een weekje kreeg ik een ROOMMATE:
Viola! Ze kwam uit Zwitserland. Samen hebben
we elke avond wel leuke films gekeken 😀
Deze kan natuurlijk ook niet ontbreken!
Lekker hangen in het parkje!
Ik mis haar zo! Mijn gastgezin was echt heel aardig.

Mijn volgende trips zijn naar: Stockholm & Parijs! Woohoo! Heb er heel veel zin in. Stockholm is een stad die al lange tijd hoog op mijn lijst stond. En Parijs daar ben ik eerder geweest, al was het niet lang, de stad heeft zeker weten mijn hart veroverd. Ik ga 5 dagen naar Stockholm samen met mijn zus en ouders. En naar Parijs met 3 vriendinnen voor 3 dagen. Als jullie wat tips hebben, hoor ik het graag!

Als laatst wil ik jullie heel graag wat laten zien. Voor CKV kregen we een eindopdracht, waarin we wat moesten laten zien. Natuurlijk heb ik gekozen om het filmpje te laten gaan over reizen. Dit was mijn tweede filmpje, aangezien ik mijn eerste niet heel goed vond. Ik heb 1032 foto’s gemaakt! En bij mijn mislukte filmpje ook zoiets. Het heeft wat tijd gekost, maar het eindresultaat mag er zijn. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Advertenties

16 gedachten over “Love to TRAVEL”

  1. Aah wat tof dat je een talencursus hebt gedaan, ik heb dat twee jaar geleden in Malta gedaan en ik mis het nog steeds haha… klinkt allemaal superleuk 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s