Helloooooo 2014!

Oops, het is al een aantal dagen 2014… Maar zoals jullie weten loop ik met alles achter. Soms heb ik gewoon het gevoel dat ik mijn ‘ei’ kwijt moet. Lekker achter mijn laptop moet kruipen, om wat op het beeldscherm te krijgen. Vandaag is dus zo’n dag! Beetje toetsen maken op school, daarna snel naar de stad om te lunchen bij je favoriete restaurant (SHABUSHABU!). Vervolgens als een speer naar River Island rennen en een mooie broek voor 8 euro bemachtigen. Daarna ren je naar de metro en kom je aan bij de primark. Waar je helaas niks vind..  En dan beland je op je werk, waar je ook nog eens een uur eerder weg kan! Oh en om het verhaal nog beter te maken: ik heb extra lang weekend! Maandag heb ik geen toets dus ik kan een dag langer uitslapen :D!


Oke, laat ik maar weer eens over iets nuttigs hebben… namelijk: mijn aankomende tripjes. Ik vertrek binnenkort voor een dagje naar -je raad het vast al- Londennnnn! Mijn vriendin S. was in november achttien geworden en we zouden nog wat leuks gaan doen. Omdat ze nu van de middelbare school is 
,zie ik haar niet meer zo vaak. Desondanks dat woont ze letterlijk om de hoek. Maar we leiden allebei een druk bestaan.. werk, school ect ect. Dit is voor haar de tweede keer Londen! Voor mij alweer de 7e?! keer.. Jaaaa ik kan geen genoeg krijgen van Londen. Het is elke keer weer een beleving om er te zijn!


Een paar weken daarna ga ik naar Newcastle met mijn zus P. Voor de rest heb ik nog een aantal planningen, die hopelijk doorgaan. Vorige jaar mei was ik in de vakantie naar Brighton gegaan voor een taalcurcus. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad en leuke mensen ontmoet. Dit jaar wil ik dat nog een overdoen en echt ver weg gaan. Namelijk ergens in USA! Mijn vriendin C en ik hadden al plannen. Eerst wou ik niet mee en toen dacht ik ach waarom niet?! We hebben besloten om te kiezen voor New York City. Je verblijft dan in Tarrytown, in de buurt van new york. Waar je gemakkelijk met de trein kan komen. Dus elke dag na onze school, de trein naar new york pakken! Advertenties

3 gedachten over “Helloooooo 2014!”

  1. Oh my wat een toeval, ik ga binnenkort naar een infobeurs van EF. Wil dolgraag een jaar in Canada verblijven, maar eerst nog wat onderzoek verrichten. Daarnaast staat een citytrip naar Londen ook op de planning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s