nyc.

oh oh new york! Wat heb ik je gemist. Desondanks ik je voor het eerst ontmoette in kou, sprak me echt alles van je aan. Ik ben blij dat ik je over een paar maanden weer kan zien. Sta alweer te juichen en springen! Twee weken lang lachen, nieuwe mensen ontmoeten, heerlijk eten en van het uitzicht genieten. 


Mijn vriendin C en ik verblijven helaas niet in NYC, maar in Tarrytown. Met vele andere mensen slapen wij op een campus! Mijn doel is om lekker veel engels te praten, aangezien ik soms erg verlegen ben. Helemaal bij onbekende mensen, ik kom dan niet uit mijn woorden. Doordat ik vorige jaar twee weken in Brighton ben geweest. Merk ik aan mezelf dat ik opender ben geworden. Ik heb al aardig wat vooruitgang geboekt! We zullen in augustus vertrekken naar new york! Ik ben al maanden aan het zoeken wat we allemaal kunnen doen. 


-Zoals naar een wedstrijd te gaan van New York Yankees! Gezellig op een zondagmiddag en genieten maar!
 
-Fietsen of roeien in central park
-Toen ik destijds in new york was had ik zo’n lekkere burger op bij SHAKE   SHACK! Natuurlijk moet ik daar weer een bezoekje brengen.
-naar de forever 21 op Times Square (en alle andere winkels)
-outlet stores bezoeken
-over de brooklyn bridge lopen of fietsen. 
-statue of liberty bekijken
-Ik wil ook graag een helicoptervlucht maken, onlangs het prijzig is vind ik het echt waard.
Er zijn natuurlijk veel dingen te beleven in de stad die noooooit slaapt! Maar de meeste dingen zullen je bekend voorkomen. Als je nog leuke tips hebt, hoor ik het graag!

Advertenties

14 gedachten over “nyc.”

  1. Ja klopt! Super leuk dat je gaat. Ik heb zeker tips voor je! Brighton is niet heel groot. Ik was er zelf twee weken en dat vond ik wel genoeg. Maar je kan makkelijk met de trein naar londen, dus vervelen doe je echt niet. Neem zijstraatjes en verdwaal lekker! Je ziet de leukste winkels en eettentjes. Neem ook een keer de bus naar Seven Sisters. Ik hoorde dat het daar erg mooi is, helaas ben ik er zelf niet heen geweest. Voor de rest heb je alle winkels, maar die zijn niet heel groot. Wel een grote primark! Je kan lekker naar de pier gaan met je klasgenoten! vooral in de avond. En elke dag organiseren ze via EF leuke activiteiten + elke zaterdag gaan ze ergens heen voor ong. 30 pond! Ik was zelf naar oxford gegaan. Ik zou je zeker aanraden om een keer op een zaterdag mee te gaan. Ik denk dat je het kwa niveau niet kan vergelijken met in nederland. Je leert meer om met mensen te praten ipv in de lessen. ( kan ook eraan liggen dat ik gewoon me toets niet goed had gemaakt en onder mijn niveau was geplaats) Alsnog was het een leuke ervaring. Have fun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s